Help je mij om jou te helpen?

Ik heb ruim 20 jaar bij verschillende gemeenten gewerkt op het gebied van ruimtelijke ordening, vergunningen en bestemmingsplannen. Deze kennis en ervaring wil ik graag beschikbaar stellen voor architecten, bouwadviseurs, ontwikkelaars en aannemers.

Ik ben bezig met het ontwikkelen van een systeem waar je snel en toegankelijk alle benodigde 'inside information', maar ook wetsinformatie, voorbeelddocumenten etc. kunt vinden die voor jou als aanvrager van een vergunning nuttig kunnen zijn. Dit systeem zorg er voor dat je sneller en met minder moeite toestemming krijgt om te bouwen. Maar welke informatie moet dat systeem volgens jou hebben?

Welke informatie mag niet ontbreken?

Laat mij weten welke informatie of welke onderwerpen in het systeem zeker niet mogen ontbreken. Ook hoor ik graag van je hoe je de informatie het liefst ontvangt. Wil je het lezen? Wil je het op video bekijken? Wil je er naar kunnen luisteren? Ik ben benieuwd naar de zaken die jij, voor jouw dagelijkse praktijk, belangrijk vindt.

Reageer nu!

Onder de inzenders wordt een exemplaar van 'De snelle bouwvergunning, praktijktips om soepel toestemming om te bouwen te krijgen' verloot.

Laat weten welke informatie jij graag wilt ontvangen door je reactie op dit bericht te plaatsen. Maar je kunt natuurlijk ook een mail sturen aan Vergunningmakelaar.nl. 

social facebooksocial twitter
 

Verbeter de samenwerking met de gemeente

Het nieuwste boek van Roland Scholten


De Gemeente, Uw Partner In het Bouwproces

 

is onlangs verschenen. Wil jij sneller en makkelijker toestemming om te bouwen? Dit boek leert je hoe je dat in 5 stappen lukt.

 

Bestellen?

klik op onderstaande afbeelding van het boek.

3D omslag PBK2Render 

 

 

Praktische informatie over vergunningen in uw mailbox? Meld u aan!
Uw naam: *

Wat is uw naam?
Uw e-mail adres: *

Wat is uw e-mail adres?
Ik ontvang de mail graag in:

Ongeldige invoer