Gemeenteraadsverkiezingen. Op 19 maart 2014 vinden er weer verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. Deze verkiezingen zijn van invloed op jouw ruimtelijk project. De invloed kan positief zijn, maar ook negatief. In dit artikel belicht ik drie redenen waarom de gemeenteraadsverkiezingen van invloed zijn op jouw project.

Eind 2013 is bij duizenden bedrijven het boek Koplopers 2013 bezorgd. Een boek met inspirerende verhalen over ondernemerssucces.

In het boek staat ook een verhaal over Roland Scholten, eigenaar en oprichter van Vergunningmakelaar. Vergunningmakelaar.nl heeft nu een geweldige nieuwjaarsactie.

Op de website van Cobouw is op 16 oktober 2013 een artikel geplaatst waar gesteld wordt dat vergunningvrij bouwen mislukt is. Dit zou zijn omdat de regels te ingewikkeld zijn en 'zelfs ambtenaren zich er geen raad mee weten'. Maar klopt dat wel? Is vergunningvrij bouwen mislukt? Ik waag het te betwijfelen.

Wachten en vergunning. Het lijken twee woorden die bij elkaar horen. Maar hoe komt het toch dat je lang op een vergunning moet wachten? Werken ze bij de gemeente traag? Of is het moeilijk om een vergunning goed aan te vragen? Zijn er andere dingen van invloed op de tijd die je moet wachten op een ver-gunning? En zijn er zaken die maken dat het traject om aan een vergunning te komen moeilijk lijkt? Kan dat eenvoudiger?


Als je een van deze vragen herkent, dan moet je zeker verder lezen. Ik laat je kennis maken met aspecten die ervoor zorgen dat je sneller en met minder moeite toestemming om te bouwen krijgt. Je hoeft minder moeite te doen om de bouwvergunning te krijgen. En je krijgt hem nog sneller ook. Wachten op een vergunning is uit!

Help je mij om jou te helpen?

Ik heb ruim 20 jaar bij verschillende gemeenten gewerkt op het gebied van ruimtelijke ordening, vergunningen en bestemmingsplannen. Deze kennis en ervaring wil ik graag beschikbaar stellen voor architecten, bouwadviseurs, ontwikkelaars en aannemers.

social facebooksocial twitter
 

Verbeter de samenwerking met de gemeente

Het nieuwste boek van Roland Scholten


De Gemeente, Uw Partner In het Bouwproces

 

is onlangs verschenen. Wil jij sneller en makkelijker toestemming om te bouwen? Dit boek leert je hoe je dat in 5 stappen lukt.

 

Bestellen?

klik op onderstaande afbeelding van het boek.

3D omslag PBK2Render 

 

 

Praktische informatie over vergunningen in uw mailbox? Meld u aan!
Uw naam: *

Wat is uw naam?
Uw e-mail adres: *

Wat is uw e-mail adres?
Ik ontvang de mail graag in:

Ongeldige invoer